» » ЗУНУ отримав нагороду CIMA Excellence Award 2022

ЗУНУ отримав нагороду CIMA Excellence Award 2022

Дата: 15-12-2022, 11:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет вкотре отримав престижну нагороду CIMA Excellence Award 2022 від Інституту присяжних управлінських бухгалтерів CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) на віртуальній церемонії CIMA Excellence Awards. Цього року у номінації Research Excellence Award нагороди удостоєний професор кафедри обліку і оподаткування ЗУНУ Володимир Муравський за значний науковий внесок в розвиток діджиталізації обліку у контексті кіберзахисту облікової інформації.

Щорічна відзнака CIMA Excellence Awards, спонсорована Асоціацією міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, глобальною бухгалтерською організацією, що представляє CIMA та Американський інститут CPAs (AICPA), нагороджує установи та окремих освітян у всьому світі, які докладають зусилля, щоб сформувати нове покоління дипломованих управлінських бухгалтерів глобального рівня і впливає на майбутнє бухгалтерської професії.

Цього року на розгляд було подано понад 650 заявок від закладів освіти та фізичних осіб у декількох категоріях CIMA Teaching Excellence Award, CIMA Research Excellence Award, CIMA Campus Culture Excellence Award та CIMA Employability Excellence Award. Крім того, центральний комітет з нагородження також відібрав переможців для нагород CIMA Global Excellence Award, CGMA Campus of the Year Award та RTP Global Pass Rate Excellence Award на основі результатів іспитів CIMA.

Детальна інформація та контакти для комунікування у доданих файлах:



press-release-aicpa-cima-excellence-awards-2022.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


volodymyr-muravskyi-research-outstanding-contribution.pdf
Завантажити Переглянути онлайн