Гевко Оксана, менеджер по роботі з клієнтами готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель»

Я закінчила Тернопільський національний економічний університет у червні 2018 року за спеціальністю «Туризм» . Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Перевагою у навчанні на кафедрі є різноманітність знань, які студенти отримують у ході навчання. Він дозволяє в подальшому, при виборі професії, працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з сферою гостинності.

Моя чинна посада – менеджер по роботі з клієнтами готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель» (на даний момент перебуваю у декретній відпустці). Специфіка роботи вимагає знання широкого кола питань у сфері гостинності загалом і туристичній сфері зокрема – це і кон’юнктура туристичного ринку, ціноутворення у готельно-ресторанному бізнесі,  оплата праці, міжнародний та внутрішній туризм, екскурсійне обслуговування тощо.  

Здобуттю цих знань я завдячую саме навчанню за обраною спеціальністю.



Гевко Оксана, менеджер по роботі з клієнтами готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель»

Я закінчила Тернопільський національний економічний університет у червні 2018 року за спеціальністю «Туризм» . Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Перевагою у навчанні на кафедрі є різноманітність знань, які студенти отримують у ході навчання. Він дозволяє в подальшому, при виборі професії, працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з сферою гостинності.

Моя чинна посада – менеджер по роботі з клієнтами готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель» (на даний момент перебуваю у декретній відпустці). Специфіка роботи вимагає знання широкого кола питань у сфері гостинності загалом і туристичній сфері зокрема – це і кон’юнктура туристичного ринку, ціноутворення у готельно-ресторанному бізнесі,  оплата праці, міжнародний та внутрішній туризм, екскурсійне обслуговування тощо.  

Здобуттю цих знань я завдячую саме навчанню за обраною спеціальністю.