» » Підвищення кваліфікації державних службовців обласних військових адміністрацій України

Підвищення кваліфікації державних службовців обласних військових адміністрацій України

Дата: 7-05-2024, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Завершився перший етап спільного проєкту Західноукраїнського національного університету та Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», який реалізовується за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, у партнерстві з Міністерством закордонних справ України, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС.

Перший етап проходив у квітні у форматі тренінгу «Євроінтеграційна політика України» (1,5 кредита ЄКТС), був спрямований на підвищення кваліфікації державних службовців обласних військових адміністрацій України.

Тренінг орієнтований на консультування представників місцевої влади, презентування успішного досвіду євроінтеграції держав, які вже стали членами ЄС, підвищення професійних компетентностей.

За результатами навчання 75 державних службовців із усіх обласних військових адміністрацій України отримали сертифікати у межах ліцензійного обсягу ЗУНУ про підвищення кваліфікації за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Наступним етапом співпраці є проведення у травні круглого столу «Публічна дипломатія як інструмент м’якої сили держави». Цільова аудиторія – представники дипломатичного корпусу України, експерти у сфери публічної дипломатії та культури, урядові та підпорядковані їм структури, заклади освіти.

Додатково буде сформована група слухачів: викладачів, аспірантів та студентів ЗУНУ.