» » День в університеті для школярів Тернопільського академічного ліцею "Українська гімназія" ім. І. Франка

День в університеті для школярів Тернопільського академічного ліцею "Українська гімназія" ім. І. Франка

Дата: 26-04-2024, 15:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно до Західноукраїнського національного університету завітали школярі та адміністрація Тернопільського академічного ліцею "Українська гімназія" ім. І. Франка.

Привітав учнів проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, який зазначив: «Сьогодні, ви – школярі, а вже зовсім скоро на вас чекає вступ до університету, тож дуже важливо визначитися із освітніми програмами, які вас цікавлять, та обрати найкращий заклад вищої освіти. Перед вами постає вибір майбутнього шляху, тому я бажаю вам робити виважені та продумані кроки, адже ваше рішення сьогодні визначає ваше завтра».

Голова приймальної комісії класичного університету Тернополя Антон Шевчук зустрівся зі школярами та розповів про роботу приймальної комісії ЗУНУ, а також про особливості вступу у 2024 році.

Науковці, викладачі й фахівці ЗУНУ провели для юнаків та дівчат цікаві заняття на різноманітні тематики.

Про секрети економічної науки розповіла заступниця декана факультету економіки та управління Олександра Овсянюк-Бердадіна, яка у цікавій формі донесла до молоді цінну інформацію.

Юнаки і дівчата цікаво провели час на тренінгу з фінансової грамотності разом доцентами кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оленою Петрушкою та Іриною Круп'як. Після чого молодь чекав практикум від кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій. Особливо насиченою була зустріч з викладачем-істориком Віталієм Михайлицею.

Родзинкою стали відвідини юридичного факультету ЗУНУ, де школярі мали змогу провести дебати, побувати у судовій залі та тирі, поспілкуватися з деканом ЮФ Сергієм Банахом.

 

Для учителів Тернопільського академічного ліцею "Українська гімназія" ім. І. Франка в Західноукраїнському національному університеті фахівці навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності організували тренінг з психологічної майстерності.