Global Money Week 2024 - нагородження!

Дата: 16-04-2024, 18:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті нещодавно проходив GLOBAL MONEY WEEK – це щорічна всесвітня ініціатива, метою якої є підвищення фінансової обізнаності громадян, шляхом проведення інтерактивних заходів.

Фінансисти, науковці, вчителі об’єдналися під гаслом "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!" у спільному прагненні – підвищенні фінансової грамотності молодого покоління!

Школярі та студенти активно долучалися до заходів, брали участь в обговореннях, висловлювали та відстоювали власну точку зору й висували нові, цікаві та нестандарті ідеї!

Підведення підсумків та відзначення активних учасників Global Money Week 2024 стало особливою подією!

Завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, голова вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий, вітаючи присутніх, зазначив:

«Факультет фінансів та обліку класичного університету Тернополя щорічно долучається до ініціативи Global Money Week. Сьогодні загострюється питання безпечного управління грошима та відповідального ставлення до особистих фінансів, тому необхідно усвідомлювати потенційні фінансові ризики та вміти захищати свої гроші. Кампанія допомагає молоді у формуванні знань, умінь, поведінки та ставлення, які потрібні для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, досягти фінансового добробуту та стійкості».

Впродовж п’яти днів проведення Global Money Week викладачі та студенти ЗУНУ, а також учні й вчителі шкіл-партнерів організували цілу палітру науково-просвітницьких та розважальних заходів, об’єднаних провідною ідеєю поширення фінансових знань та раціонального ставлення до власних грошей. Провідною ознакою цьогорічного відзначення Global Money Week у Західноукраїнському національному університеті стало значне розширення цільової аудиторії заходів, які були зорієнтовані не тільки на учнів загальноосвітніх шкіл чи студентів, але й дітей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб тощо.

Декан факультету фінансів та обліку Андрій Кізима вручив нагороди усім, хто долучився до реалізації, та взяв участь у заходах до GLOBAL MONEY WEEK.

Науковці та найактивніші студенти факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету отримали подяки за організацію та проведення, активну участь у підготовці заходів, приурочених GLOBAL MONEY WEEK.

Грамоту здобула команда ВСП «ФКЕПІТ» «Мільйонер» за перемогу в інтелектуально-пізнавальній грі «Хочу. Можу. Знаю!»

За підтримку ініціативи подяками були нагороджені: директор початкової школи «Ерудит» м. Тернополя Оксана Палига, начальник Тернопільського відділення № 1 АТ АКБ «Львів» Микола Семчишин, директор Петриківського дитячого будинку-інтернату Михайло Новосад, менеджер по роботі з ключовими клієнтами бізнес банкінгу АТ «Райффайзен Банк» Павло Ткаченко.

За сприяння в організації заходів вручили подяки вчителям Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна – Світлані Луговій, Наталії Процик, Ірині Замах, Лесі Якимець; загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – економічного ліцею № 9 імені Іванни Блажкевич – Лесі Царик; Тернопільської гімназії № 30 – Наталії Карпунь та директору Оксані Ярмолик.

Надзвичайно актуальною є тема GMW – "Захисти свої гроші, убезпеч своє майбутнє!" Відрадно, що ми піднімаємо такі важливі питання й допомагаємо усім охочим підвищити рівень знань.