» » Тестування власників СТО за допомогою навчальної програми для студентів, робітників та власників СТО - онлайн-платформи ELECTUDE

Тестування власників СТО за допомогою навчальної програми для студентів, робітників та власників СТО - онлайн-платформи ELECTUDE

Дата: 3-04-2024, 12:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого квітня, у п’ятницю, з 14:00 до 15:30 год відбудеться тестування власників СТО за допомогою навчальної програми для студентів, робітників та власників СТО - онлайн-платформи ELECTUDE.

 

Олександр Вольтріх, сертифікований представник в Україні онлайн-сервісу для дистанційного інтерактивного навчання ELECTUDE зазначає:

 

«Одна з основних проблем для українських автосервісів - дефіцит кваліфікованих співробітників. Освітні програми в профільних навчальних закладах вже давно застаріли. Проте, саме знання та навички спеціалістів гарантують високу якість обслуговування на СТО та відповідно прибутковість бізнесу.

 

Один з ефективних засобів зарадити цій проблемі – використання сучасних методів віддаленого навчання персоналу.

 

ELECTUDE - провідна система віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування. Дана система заснована на хмарних технологіях.

 

Система ELECTUDE містить понад 4 700 навчальних модулів і тестів, які комбінують в собі теорію, ілюстрації, графіки і схеми, а також симуляції.

 

Спеціалісти СТО можуть вчитися, підвищувати компетенції у будь-якому напрямі автомобільної тематики або вибрати комплексний продукт, який допомагає освоїти всі напрями знань щодо сучасних легкових і вантажних автомобілів.

 

ELECTUDE підходить як для самостійного так і для корпоративного навчання. Керівництву СТО доступна перевірка знань персоналу, яка здійснюється у режимі онлайн.

 

ELECTUDE призначена для організації модульного навчання, атестації та сертифікації працівників СТО за допомогою проведення очних і дистанційних групових та індивідуальних занять. Система являє собою середовище розробки, що використовує хмарні рішення, яке дозволяє призначати зміст, керувати процесом навчання і оцінювати результат та прогрес з онлайн звітуванням керівному складу СТО».

 

Про це і не тільки - поговоримо в ZOOM на платформі Online FORUM СТО.

 

А також протестуємо власників СТО прямо у прямому ефірі!