» » Гостьова лекція «Система безпеки грошових переказів АТ АКБ "Львів"»

Гостьова лекція «Система безпеки грошових переказів АТ АКБ "Львів"»

Дата: 19-03-2024, 12:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті в тренінг-центрі «Імітаційний банк» відбулося відкриття Всесвітнього тижня грошей в Україні.

У межах GLOBAL MONEY WEEK організовано гостьову лекцію «Система безпеки грошових переказів АТ АКБ «Львів»» начальника Тернопільського відділення № 1 АТ АКБ «Львів» Миколи Семчишина.

За менторства провідних кафедр факультету фінансів та обліку – кафедри фінансів імені С. І. Юрія та кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу відбувся жвавий диспут щодо захисту платіжних інструментів та інших банківських продуктів від кібершахрайтсва, страхування банківських ризиків, визначення ставок щодо споживчого банківського кредитування та його обмеження в умовах війни, особливостей кеш-кредитів та іпотечного кредитування по системі «єОселя».

Заступник завідувача кафедри фінансів імені С.І.Юрія, д.е.н., професор Ольга Кириленко та завідувач кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу, д.е.н., професор Ольга Кнейслер підбили підсумки зустрічі та наголосили на важливості посилення фінансової грамотності серед населення та безапеляційній актуальності проведення заходів такого формату.

Професорсько-викладацький колектив кафедри та студенти вдячні за актуальну та цікаву лекцію, вичерпні відповіді на запитання та консультування з питань захисту грошових переказів в Україні та світі.