» » I Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні»

I Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні»

Дата: 19-03-2024, 11:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу Західноукраїнського національного університету у межах благодійної й профорієнтаційної роботи відбувся І Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні».

На конкурс було подано понад 35 заявок у різні номінації. Учасники представляли заклади освіти Чортківської громади: Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Олександра Барвінського, ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ», Чортківську дяківсько-катехитичну академію імені священномученика Григорія Хомишина, Чортківський ліцей №5, Чортківський ліцей №7, Чортківську гімназію №2, Білівський ОЗЗСО I-III ст., Росохацький ЦКП. Дякуємо керівникам за співпрацю та участь у конкурсі-фестивалі.

У склад журі були: Оксана Морозюк - викладач-методист, завідувач вокальним відділом Чортківської мистецької школи імені Василя Мармуса, Галина Свергун - викладач вокалу Чортківської мистецької школи імені Василя Мармуса, Ігор Кузьменко - художній керівник центру культурних послуг імені Катерини Рубчакової, голова журі, Тетяна Гриців - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу.

На початку заходу директорка ЧННІПБ ЗУНУ Надія Кульчицька привітала присутніх та наголосила, що творча молодь є рушійною силою культурно-патріотичного розвитку нації, тому так важливо, щоб молоде покоління реалізовувало свій потенціал на благо рідної України.

Надія Євстахівна ознайомила присутніх із спеціальностями, які представлені у ЧННІПБ ЗУНУ та загальними принципами-орієнтирами освітньо-наукової діяльності закладу вищої освіти, де молодь матиме можливість успішно навчатися та розвивати свої творчі вміння. Учасники дивували своїми талантами та професійністю. За результатами конкурсу місця розподілили наступним чином: гран-прі отримала Ілона Пуляк й нагороджена дипломом та цінним призом від ЧННІПБ ЗУНУ, лауреат 1 премії у номінації "Академічний вокал" – Дмитро Авраменко, лауреат 1 премії у номінації " Народний вокал" – Зоряна Запухляк,  лауреат 1 премії у номінації "Естрадний вокал" у старшій групі -  Аліна Кашуба, лауреат 2 премії – Катерина Процьків, лауреат 3 премії – Зоряна Запухляк і Софія Мулик, лауреат 1 премії у номінації "Естрадний вокал" у молодшій групі Христина Костецька, лауреат 2 премії – Лілія Філоненко, лауреат 3 премії – Олександра Плішка.

Усі лауреати нагороджені дипломами та подарунками від ЧННІПБ ЗУНУ. Вітаємо молодь, бажаємо творчих злетів та втілення мрій у мирній Україні!