Старт GLOBAL MONEY WEEK 2024!

Дата: 18-03-2024, 17:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Російсько-українська війна змінила життя кожного громадянина України. Багато людей втратили близьких, житло, майно, залишили свої домівки та переїхали у безпечніші місця.

Сьогодні, 18 березня,  у межах старту GLOBAL MONEY WEEK  на базі імерсивного мультифункціонального хабу ЗУНУ відбувся тренінг для внутрішньо переміщених осіб. Учасники зустрічі говорили про те, як за умов високого рівня стресу не помилитися та не потрапити «на гачок» фінансових шахраїв.

Організатор заходу, к.е.н., доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Вікторія Булавинець зазначила, що сучасні виклики, які постали перед внутрішньо переміщеними особами, мотивують їх до прийняття невластивих раніше фінансових рішень та вибору нових моделей фінансової поведінки,   результативність та ефективність яких значною мірою залежать від їх психологічного стану.

За допомогою технологій сучасного програмного забезпечення було здійснено діагностику психологічного стану присутніх та визначено рівень їх стресостійкості. Також учасники – внутрішньо-переміщені особи дізналися, що в умовах воєнного стану  шахрайські схеми набули нових форм та масштабів, отримали  поради, як убезпечитися від  аферистів в онлайн-просторі.

Такі зустрічі допоможуть ВПО змінювати власну фінансову поведінку у сучасних складних умовах, сприятимуть усвідомленню потенційних фінансових ризиків та вмінню захищати свої гроші!