» » Тернопільська бізнес-школа ЗУНУ бере участь у проєкті «Розумний город. Мікрозелень»

Тернопільська бізнес-школа ЗУНУ бере участь у проєкті «Розумний город. Мікрозелень»

Дата: 18-03-2024, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тернопільська бізнес-школа Західноукраїнського національного університету - освітній партнер агрохолдингу «Контінентал Фармерз Груп» бере участь у проєкті «Розумний город. Мікрозелень».

«Розумний город. Мікрозелень» – це бізнес-конструктор, завдання якого навчати школярів зі всієї України бізнесу, щоб вони здобували цінні навички для майбутніх професій. У межах проєкту молодь вирощує та реалізовує мікрозелень, а частину прибутку спрямовує на підтримку ЗСУ.

Під час роботи діти навчаються керувати бізнесом, розбирають бізнес-кейси, шукають та освоюють нові ринки, вибудовують стратегії просування.

Упродовж 1 тренінгу, який відбувся 16 березня 2024 року, учні Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28 працювали над розробкою бізнес-моделі, шукали нових клієнтів, визначали їх потреби та вдосконалювали свою ціннісну пропозицію. Школярі надзвичайно вмотивовані та шукають інновації для своєї бізнес-моделі, адже вже вирощують та продають мікрозелень і зацікавлені у збільшенні своїх прибутків.

Проєкт «Розумний город. Мікрозелень» - це чудовий приклад учнівського підприємництва, елементи якого варто втілювати в інших школах України.