» » Тренінг на базі фінансового відділу Великоберезовицької територіальної громади

Тренінг на базі фінансового відділу Великоберезовицької територіальної громади

Дата: 12-02-2024, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах впровадження елементів дуальної освіти у навчальний процес підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти ОПП «Фінанси» колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія організовує для студентів цикл зустрічей з фахівцями-практиками. 

Нещодавно для молоді відбувся професійно-орієнтований тренінг на базі фінансового відділу Великоберезовицької територіальної громади.

Начальник відділу Ольга Казимирів розповіла студентам цікаву та пізнавальну інформацію про Великоберезовицьку територіальну громаду, ознайомила їх з особливостями роботи фінансового відділу громади.

Разом з фахівцями відділу юнаки та дівчата проаналізували стан виконання бюджету громади за 2023 рік, визначили основні бюджетоутворюючі джерела доходів, дізналися про зміни у бюджетному процесі на місцевому рівні та особливості здійснення видатків бюджету  в умовах воєнного стану.

Молодь жваво обговорювала напрями та можливості залучення на розвиток громади грантових коштів, а також обговорювала рекомендації щодо розробки бюджету для громадян.

Завдяки високому професіоналізму Ольги Борисівни тренінг був змістовним та пізнавальним і пройшов у дружній, невимушеній атмосфері. Щиро вдячні за співпрацю і практичні поради!