» » Зустріч із представниками міжнародної аудиторської компанії Великої четвірки Deloitte

Зустріч із представниками міжнародної аудиторської компанії Великої четвірки Deloitte

Дата: 9-02-2024, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж двох днів у Західноукраїнському національному університеті відбулися зустрічі із фахівцями з аудиту, обліку, оподаткування та консалтингу – представниками міжнародної аудиторської компанії Великої четвірки Deloitte!

Восьмого та дев'ятого лютого у залі електронних ресурсів ЗУНУ було організовано тренінги за участі менеджера команди аудиту, Energy and Resources Ігоря Кацюбія та менеджера команди аудиту, Customer and Industrial Products Кирила Пінського, декана факультету фінансів та обліку ЗУНУ Андрія Кізими та гаранта ОПП «Облік і оподаткування» Наталії Починок.

Аджендою заходів були інсайти роботи компанії Великої четвірки «Делойт» в Україні та світі; ключові бізнеси та напрями роботи в «Делойт»; «Делойт» - ідеальний старт твоєї кар'єри; підходи до роботи, інновації та технології, як драйвер розвитку бізнесу; клієнти та проєкти «Делойт»; правда чи міф, що «Делойт» - це виключно про роботу та бізнес.

Учасники взяли також участь в інтерактивному тренінгу «Чи брешуть цифри: як читати фінансову звітність?»

Спікери вкотре наголосили на затребуваності фахівців з аудиту, обліку, оподаткування на ринку праці, перспективах кар'єрного зростання та високій оплаті праці.

У планах співпраці з компанією – проведення етапів відбору майбутніх працівників «Делойт» через співбесіди зі студентами, актуальні лекції та вебінари з експертами «Делойт» в Україні; практичні кейси та бізнес-ігри – симуляція роботи аудитора, щоб зрозуміти, як це працює.

Усі учасники тренінгів отримали брендові сувеніри компанії. Найактивніші студенти були нагороджені цінними подарунками.

Щиро дякуємо партнерам – міжнародній аудиторській консалтинговій компанії Deloitte та сподіваємося на подальшу спільну роботу!

 

Координатор заходу – к.е.н., доцент, гарант ОПП «Облік і оподаткування» Наталія Починок.