» » Колектив ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина завітав до Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов

Колектив ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина завітав до Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов

Дата: 9-02-2024, 12:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах профорієнтаційної роботи професорсько-викладацький колектив кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту  міжнародних відносин імені Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету разом із студентами 1-3 курсів спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний менеджмент» завітали до Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, де відбулася зустріч з учнями одинадцятих класів. 

В.о. директора ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина Максим Живко ознайомив учнів із можливостями та перспективами навчання,  зосереджуючи особливу увагу на можливості навчання студентів закордоном, окреслив основні пріоритети навчання у ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина та ЗУНУ. 

Завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Роман Зварич та доцент кафедри міжнародних економічних відносин Тетяна Бучинська ознайомили майбутніх абітурієнтів детальніше  з освітніми програмами «Міжнародний бізнес» та «Міжнародний менеджмент», звертаючи особливу увагу на рівень викладання та міжкультурний аспект, а також перспективність даних спеціальностей в умовах сьогодення.