» » Сучасний стан ринку землі сільськогосподарського призначення

Сучасний стан ринку землі сільськогосподарського призначення

Дата: 8-02-2024, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У найближчі два місяці команда Ukraine Economic Outlook реалізовуватиме дослідження щодо сучасного стану ринку землі сільськогосподарського призначення. Яким був тренд зростання ціни аренди та наскільки був активним продаж у 2021-му році, яких змін зазнали ціни за два роки війни: 2022-2023-й, у яких областях вони впали, а у яких навпаки зросли? Що відбувається із земельними банками найбільших агрохолдингів? Та чого чекати ринку після переходу до другої стадії реформи, коли юрособи зможуть тримати по 10,000 га?

У цій роботі, як і в усіх інших таких дослідженнях, команда Ukraine Economic Outlook співпрацює за різними напрямами із своїми колегами з різних університетів та науково-дослідних інститутів України.

                       

Борис Язлюк – доктор економічних наук, професор та завідувач кафедри економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету має Telegram-канал про актуальні новини з експертної оцінки землі та нерухомого майна.

Приєднуйтеся за посиланням: https://t.me/joinchat/1TbQulSywwo2OTRi