» » Вручення сертифікатів про проходження курсу «Етика і фінанси»

Вручення сертифікатів про проходження курсу «Етика і фінанси»

Дата: 11-01-2024, 10:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина відбулося вручення сертифікатів студентам ОПП «Бізнес-комунікації та переклад» кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій. Студенти успішно пройшли курс «Етика і фінанси» у межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Центру Економічних досліджень і післядипломної освіти, акредитованого у США й Чехії.

Звертаючись до молоді, ректор класичного університету Тернополя Оксана Десятнюк сказала: «Навчання– це найдорожча інвестиція у ваше професійне майбутнє, тому так важливо переймати досвід, практикуватися та розвиватися. Отримані знання допоможуть вам реалізувати себе. Вірте у власні сили та не зупиняйтеся на досягнутому!»

Упродовж семи тижнів Вікторія Мазуренко, Софія Мойсієвич, Вікторія  Галандюк, Анастасія Кіт, Мішель Дан, Вікторія Гнатів, Вероніка Андрієвська, Діана Варениця, Анастасія Заянчківська,  Христина Довганич та Остап Блажейко слухали лекції, дискутували під час практичних занять, презентували власні мінідослідження англійською мовою під керівництвом доктора філософії Лора де Батца (Department of International Business, Faculty of International Relations,  Prague University of Economics and Business).

Завідувач кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Людмила Крайняк зазначила: «CERGE-EI – це чудова можливість для розвитку навичок, які допоможуть вам у роботі й навчанні взаємодіяти та впевнено комунікувати!»

Цей курс є важливою складовою неформальної освіти слухачів освітньої-професійної програми «Бізнес-комунікації та переклад», які вивчали бізнес-процеси загалом та етичні аспекти у фінансовій галузі зокрема.

 Спільно з CERGE-EI ми надали нашим студентам можливість  глибше розібратися в цій важливій сфері. Ми віримо, що студентам-перекладачам отримані знання та навички soft skills допоможуть розвиватися як фахівцям у сфері бізнес-комунікацій з урахуванням важливих аспектів етики.

Юнаки і дівчата кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій – це натхненні, амбітні й цілеспрямовані особистості, які завжди обирають навчання, вдосконалення та рух уперед!