» » Засідання кафедри фінансів ім. С. І. Юрія

Засідання кафедри фінансів ім. С. І. Юрія

Дата: 9-01-2024, 15:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося робоче засідання професорсько-викладацького колективу  кафедри фінансів ім. С. І. Юрія факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.

У ході роботи завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий виокремив найважливіші питання, які потребують розгляду.  Звертаючись до колег, Андрій Ігорович зазначив: «Розпочинаючи новий семестр, ми повинні бути готовими до викликів та нововведень у сфері вищої освіти, ініціативними у своїх діях, завжди прагнути вдосконалення та ефективно взаємодіяти. Сьогодення вимагає рішучих кроків і креативних рішень, пошуку нових міжнародних партнерів та активної грантової діяльності. Якість надання освітніх послуг, академічна мобільність, творче середовище та привабливість освітніх програм – ось пріоритети молоді класичного університету Тернополя».

Андрій Крисоватий зосередив увагу на стратегії розвитку кафедри, акцентував на необхідності інтеграції сучасних методів навчання та дослідницьких підходів в освітній та науковий процеси, співпраці із партнерами задля обміну досвідом й реалізації спільних проєктів, організації конференцій, тренінгів для студентів та викладачів, розвитку професійних компетентностей учених.

На засіданні кафедри Андрій Крисоватий вручив кандидату економічних наук, доценту Ірині Сидор подяку за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток кафедри та факультету, збереження славних традицій Західноукраїнського національного університету.