» » Підписання угоди про співпрацю з Університетом WSEI

Підписання угоди про співпрацю з Університетом WSEI

Дата: 27-10-2023, 16:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету  Оксана Десятнюк з робочим візитом побувала  у вищій школі економіки та інновацій WSEI.

Вища школа економіки та інновацій в Любліні (WSEI) – один з найкращих закладів освіти Польщі. Вища школа знаходиться на 17 позиції у рейтингу найпрестижніших польських університетів, які випускають фахівців у сфері економіки. Вибір спеціальностей у WSEI достатньо широкий, адже зво має 4 факультети з 13 напрямками навчання – це факультети економіки та логістики, транспорту та інформатики, адміністрації, педагогіки та психології. Абітурієнт може обрати одну з 66 спеціальностей. Також є можливість вибору мови навчання, адже тут заняття викладаються не тільки польською, а й англійською мовами.

Оксана Десятнюк зустрілася із ректором, проф. Андрієм Цвинарем (Andrzej Cwynar), проректором з науки та міжнародного співробітництва, проф. Томашем Воловєцом (Tomasz Wołowiec) та деканом факультету менеджменту та соціальних наук, проф. Лукашем Войцеховським (Łukasz Wojciechowski). Під час спілкування науковці обговорили напрямки співпраці класичного університету Тернополя та WSEI: програми подвійного диплому, спільні наукові дослідження, семінари та конференції, подання заявок на міжнародні проєкти, міжнародна мобільність студентів та викладачів. До обговорення перспектив кооперації долучилися професор Західноукраїнського національного університету Олександр Длугопольський, проректор з науково-педагогічної роботи, економічного розвитку та проєктної діяльності, доцент Ігор Чуліпа та доцент Олена Івашко з Волинського національного університету ім. Лесі Українки. 

 

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк підписала угоду із ректором WSEI Андрієм Цвинарем. Це нові можливості для професорсько-викладацького колективу та студенства Західноукраїнського національного університету.