» » День кар'єрного консультування і профорієнтації ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина

День кар'єрного консультування і профорієнтації ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 28-03-2023, 15:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету запрошує учнів 9-11 класів на День кар'єрного консультування і профорієнтації, який відбудеться 31 березня об 11:00 год.

Під час зустрічі будемо говорити про професії майбутнього, можливості кар'єрного розвитку і особливості навчання за освітніми програмами: «Бізнес-комунікації та переклад», «Міжнародна економіка», «Міжнародні та регіональні політичні комунікації», «Міжнародний менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», обговоримо ваші захоплення, здібності і лідерські якості, креативність й  знання, запропонуємо тобі персонального тьютора – фахівця з кар'єрного консультування, приєднаємо тебе до Telegram-групи, де ти зможеш отримувати усю корисну інформацію, спілкуватися із нашими студентами, домовитися про додаткову індивідуальну консультацію у зручний для тебе час.

Зустріч проходитиме офлайн та онлайн.

ZOOM ID: 426 178 5316

Також у вас буде змога поспілкуватися у форматі брифінгу з ректором університету, директором інституту та відповідальним секретарем приймальної комісії!

Буде цікаво!

Контакти: +380673403371