» » Нескорений Крим. Два прапори – єдина країна!

Нескорений Крим. Два прапори – єдина країна!

Дата: 8-03-2023, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Нескорений Крим. Два прапори – єдина країна!» -  слова, які стали гаслом зустрічі, присвяченій Дню спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

В історичному екскурсі взяв участь начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир Шипітко. 

«Нас усіх об’єднує одне прагнення - вшанувати мужність і героїзм громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим в місті Севастополі. Крим  - це Україна. Слава Україні!» - наголосив у вітальному слові Володимир Васильович.

До спілкування долучилися студенти І-ІІ курсів ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва» Західноукраїнського національного університету, директорка Тетяна Жовковська та викладач Михайло Швець.

Під час проведення круглого столу присутні говорили про захист прав і свобод людини й громадянина в тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

У ході проведеного культурного заходу в.о. начальника культури Колиндянської територіальної громади Світлана Савків зацікавила пізнавальною презентацією книги про Крим: історія та культурна спадщина кримських татар.

Підсумовуючи роботу круглого столу, заступник начальника Чортківської РВА Степан Новінчук подякував учасникам та зазначив, що якомога швидше потрібно наблизити той день, коли Крим за правом буде українським, адже від цього залежить стабільність та процвітання не тільки усього європейського континенту, але й без перебільшення – усього світу.