» » Всесвітній тиждень грошей у ЗУНУ!

Всесвітній тиждень грошей у ЗУНУ!

Дата: 7-03-2023, 14:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Однією із знакових подій у фінансовому світі є Global Money Week – щорічна міжнародна освітня кампанія, яка сприяє розвитку фінансової свідомості дітей та молоді, формує необхідні знання, вміння, раціональну фінансову поведінку та відповідальне ставлення до грошей, ухвалює фінансові рішення, які є запорукою досягнення особистого добробуту й фінансової стійкості.

Уже впродовж кількох років факультет фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету долучається до проведення Global Money Week, ставши одним із найактивніших прихильників цієї ініціативи в Україні. У межах Всесвітнього тижня грошей, в університеті щорічно відбуваються тематичні заходи, відкриті лекції, майстер-класи, конкурси, спрямовані на підвищення фінансової обізнаності не тільки студентів, але й мешканців нашого міста.

Цьогоріч обрано слоган «Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє». Викладачі та студенти факультету фінансів та обліку також підготували серію заходів: відкриті лекції,  міжнародні марафони з фінансової грамотності, пізнавальні конкурси, орієнтовані на представників різного покоління тернополян.

Однією із оригінальних подій стане проведення конкурсу відеороликів на тематику фінансової грамотності.

Організатори Всесвітнього тижня грошей у класичному університеті Тернополя переконані, що соціальні мережі на сьогодні є одним із найперспективніших каналів поширення фінансових знань серед молоді.

Проведення конкурсу пізнавальних та розважальних відеороликів стане не тільки оригінальним завершенням відзначення Global Money Week 2023, але й популяризуватиме фінансову грамотність у суспільстві.