» » Профорієнтаційна робота із майбутніми вступниками

Профорієнтаційна робота із майбутніми вступниками

Дата: 3-03-2023, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно керівник центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Західноукраїнського національного університету Ярослав Карпик та представники ВСП « Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» відвідали Чернихівську загальноосвітню школу I-III ступенів Тернопільської міської ради Тернопільської області та Кобзарівську гімназію Тернопільської міської ради.

Профорієнтаційна робота дозволила всебічно ознайомити учнів та їхніх батьків із різноманіттям професій, усвідомити важливе значення кожної з них та наголосити на необхідності правильного вибору.

Під час зустрічей також було обговорено низку питань щодо освітнього процесу у коледжі та особливостей вступу до ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ», можливостей відвідування спортивних секцій, наукових гуртків тощо. Гості наголосили майбутнім абітурієнтам, що найціннішим результатом для них є те, що вони стануть частиною студентського колективу коледжу і оберуть фах, який їм до вподоби.

 

Профорієнтаційна робота - крок у світ професій!