» » Співпраця із Скориківською сільською територіальною громадою

Співпраця із Скориківською сільською територіальною громадою

Дата: 3-03-2023, 14:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у класичному університеті Тернополя було підписано угоду про співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Скориківською сільською територіальною громадою.

Ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий і Голова Скориківської СТГ Ілько Стахурський домовилися про вдосконалення та підвищення рівня освітнього процесу підготовки висококваліфікованих фахівців, активізацію наукової, освітньої та практичної діяльності, проходження виробничої та переддипломної практики, організацію спільних  семінарів, тренінгів, конференцій та форумів, підготовку наукових праць, монографій, навчальних посібників, методичних рекомендацій та літератури.

Андрій Ігорович зазначив: «Наше партнерство – це нові можливості і перспективи для студентів та науковців нашого закладу вищої освіти та Скориківської громади. Впевнений, що ця співпраця буде плідною й взаємовигідною».

«Разом із професорсько-викладацьким колективом ЗУНУ ми реалізуємо цікаві проєкти, поглибимо зміст освітньої й наукової діяльності», - сказав Ілько Володимирович.