» » Курс для перемовників та медіаторів

Курс для перемовників та медіаторів

Дата: 17-02-2023, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Оволодіти комплексом знань про специфіку міжнародних перемовин, їх організацію та проведення, освоїти сукупність норм, правил і вимог міжнародного протоколу та етикету, сформувати вміння та навички, пов'язані з розвитком тактичних й психологічних аспектів перемовин, матимуть змогу студенти освітньої програми «Психологія перемовин та медіація», яка реалізовується у Західноукраїнському національному університеті разом із Нідерландською бізнес-академією.

Надзвичайна актуальність курсу, професійність запрошених гостьових лекторів, фундаментальні знання про стратегії і тактики ведення міжнародних перемовин, здійснення аналізу та складання прогнозів щодо їх перебігу, ознайомлення із національними стилями ведення перемовин, вплив на хід переговорів національних культурних традицій сторін процесу, превенції та об'єднання зусиль щодо запобігання міжнародних конфліктів, особливості ведення міжнародних комерційних перемовин, а також інші важливі аспекти взаємодії з іноземними партнерами – усе це та багато іншого якісного навчального контенту впродовж другого семестру опановуватимуть майбутні перемовники та медіатори.

19 лютого відбудуться лекції досвідченого тренера з перемовин, міжнародного радника з медіації та управління конфліктами, адвоката, викладача Олега Трибоя.

Пан Олег входить до колективу команди навчально-наукового інституту комунікацій. Він брав участь у читанні курсу з основ перемовин у першому семестрі та є консультантом магістерських кваліфікаційних робіт. Студенти називають його одним із найулюбленіших лекторів програми, оскільки його заняття проходять на одному диханні – завжди глибоко, фахово, експертно та цікаво.

Запрошуємо усіх, кому цікава психологія перемовин та медіації, до вступу на магістерську програму двох дипломів. Приєднуйтеся до команди навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету та здобувайте якісну освіту разом з нами!

 

Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ: nnic@wunu.edu.ua

Контакти: +380969795012