» » Зустріч із Тетяною Сибігою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації»

Зустріч із Тетяною Сибігою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації»

Дата: 30-01-2023, 11:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету продовжує роботу проєкт «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації».

У вівторок, 31 січня, об 11:00 год відбудеться зустріч із Тетяною Сибігою, експерткою з культурної дипломатії, координаторкою платформи подружжів українських дипломатів.

Тема розмови «Роль "м'якої сили" в  проєктах культурної дипломатії». Поговоримо про тандем політики і дипломатії і про те, як культура надає елегантності й шарму політичним стратегіям про мистецтво використання “м’якої сили” в сучасній дипломатії. Дізнаємося більше чому обмін ідеями, інформацією, цінностями, переконаннями та іншими аспектами культури сприяє зміцненню взаєморозуміння між державами; і як держави домагаються своїх цілей завдяки привабливості власної культури та суспільно-політичних цінностей. Обговоримо українські проєкти культурної дипломатії і те, як Україна посилає в глобальний світ промені української культури, що протидіють російській пропаганді під час російсько-української війни.

Приєднуйтеся до розмови!

Також можна приєднатися до зустрічі онлайн, використовуючи платформу ZOOM. ID: 361 026 0781. Код: 2022.