» » Практика ведення перемовин від британського експерта

Практика ведення перемовин від британського експерта

Дата: 28-11-2022, 16:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету незабаром матимуть змогу виробити практичні навички ведення перемовин від британського експерта, засновника та директора Клубу перемовин «The Negotiation Club» Філіпа Брауна.

Впродовж 1 - 4 грудня 2022 року майбутні перемовники та медіатори практикуватимуть з допомогою інноваційного авторського інструментарію пана Брауна «Negotiation Cards», що слугує для моделювання ситуацій ведення бізнес-перемовин та вироблення навичок у цій сфері.

Філіп Браун - фахівець у сфері лідерства та наставництва в перемовинах, а також у розробці та реалізації дорожньої карти перемовника. Після успішної 25-річної кар’єри в підтримці різних компаній у різноманітних галузях, він використовує свої знання, щоб змінити світ перемовин, створюючи виклик традиційним методам навчання та надаючи перевагу максимальному залученню практики.

Отож, студенти магістерської освітньої програми «Психологія перемовин та медіація» отримають цінний практичний досвід від британського експерта у форматі чотирьох сесій воркшопів, приурочених розширенню знань про бізнес-перемовини та виробленню практичних навичок ведення перемовин:

Сесія 1. Вступ до практики ведення перемовин.

Сесія 2. Вступ до тактики ведення перемовин.

Сесія 3. Вступ до навичок спостереження у перемовинах.

Сесія 4. Вступ до багатоваріантних перемовин.

 

Заняття проводитимуться онлайн англійською мовою.