» » Випускниця ЗУНУ поділилася враженнями про навчання

Випускниця ЗУНУ поділилася враженнями про навчання

Дата: 9-06-2022, 14:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Діана Зюбрій – випускниця факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету здобула ступінь вищої освіти «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Аудит і аналіз бізнесу» та поділилася враженнями про навчання у класичному університеті Тернополя.

«Кажуть, що студентські роки – це найкраща пора у житті. Випускник отримує не просто диплом бакалавра, а дійсно якісні знання і розуміння особливостей практики здійснення обліку, аналізу, контролю, аудиту та оподаткування діяльності підприємств різних форм власності, організаційно-правових форм господарювання й видів економічної діяльності, які допоможуть вдало працевлаштуватись. Пригадую, як чотири роки тому, потрібно було обрати у який ж заклад освіти вступати? Тоді, у 2018-му, мій вибір зупинився на спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у Західноукраїнському національному університеті. Вже на 4 курсі я офіційно працевлаштувалась за спеціальністю. Запам’яталася простота у відносинах з викладачами, керівництвом кафедри і деканатом – це все сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі та заохочувало до здобуття знань. Викликом для нас стала пандемія 2020 року, тоді для нас частково почалось дистанційне навчання, але це не завадило на платформах ZOOM і Moodle проводити змістовні лекції і практичні заняття.

Удосконалювати свої вміння і знання потрібно завжди, тому для себе я вже точно вирішила, що другий рівень вищої освіти  «Магістр» буду здобувати у стінах рідного ЗУНУ на кафедрі фінансового контролю та аудиту».