» » Студенти ЗУНУ спілкувалися із менеджером компанії StarLife

Студенти ЗУНУ спілкувалися із менеджером компанії StarLife

Дата: 28-01-2022, 10:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах впровадження елементів дуальної освіти у класичному університеті Тернополя для студентів ОП «Фінансовий менеджмент» і «Соціальне забезпечення» проведено професійно-орієнтований тренінг з питань фінансового забезпечення, накопичення капіталу та убезпечення життя. Ментор - фінансовий консультант, менеджер компанії StarLife Світлана Сондей.

У ході діалогу було представлено концепцію провідного посередника в сфері убезпечення життя, інструментарій вирішення проблем фінансового забезпечення у майбутньому і захисту сім’ї, специфіку підбору індивідуальних програм зі страхування життя залежно від особистих потреб на прикладі ПрАТ «MetLife». Юнаки та дівчата отримати практичні поради щодо забезпечення власного фінансового добробуту й безпеки.

На завершення відбулася активна дискусія й обговорення низки актуальних питань щодо проблематики просування страхових продуктів зі страхування життя і специфіки урегулювання страхових випадків.

Імплементація в навчальний процес елементів дуальної освіти сприяють розвитку фахових навичок й умінь здобувачів вищої освіти, формують їх як майбутніх професіоналів своєї справи.