» » ЗУНУ отримав нагороду Teaching Excellence Award

ЗУНУ отримав нагороду Teaching Excellence Award

Дата: 14-12-2021, 12:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет отримав нагороду Teaching Excellence Award від Дипломованого інституту управлінських бухгалтерів (Chartered Institute of Management Accountants, CIMA) на другій віртуальній церемонії CIMA Excellence Awards 10 грудня 2021 року. Цією нагородою відзначається викладач університету, який продемонстрував чудову взаємодію зі студентами та ефективно покращив їхнє розуміння дисципліни. Цього року винагороду отримала к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Наталія Мельник.
Щорічна відзнака CIMA Excellence Awards, спонсорована Асоціацією міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, глобальною бухгалтерською організацією, що представляє CIMA та Американський інститут CPAs (AICPA), нагороджує установи та окремих осіб у всьому світі, які прикладають зусилля, щоб сформувати нове покоління дипломованих управлінських бухгалтерів глобального рівня і впливає на майбутнє бухгалтерської професії.
Цього року на розгляд було подано понад 400 номінацій від навчальних закладів та фізичних осіб у чотирьох категоріях CIMA Teaching Excellence Award, CIMA Research Excellence Award, CIMA Campus Culture Excellence Award та CIMA Employability Excellence Award. Крім того, центральний комітет з нагородження відібрав переможців для нагород CIMA Prize-Winner Excellence Award, CIMA Global Excellence Award та CGMA Campus of the Year Award на основі результатів іспитів CIMA у 2020 та 2021 роках.
Детальна інформація та контакти для комунікування містяться у доданих файлах.



 

cima-excellence-awards-press-release-template-2021_final.pdf
Завантажити Переглянути онлайн