» » Відбувся міжнародний семінар «Tips on writing and publishing economic papers»

Відбувся міжнародний семінар «Tips on writing and publishing economic papers»

Дата: 11-11-2021, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах міжнародної співпраці факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету 10 листопада 2021 року відбувся семінар з методики написання та публікації досліджень з економіки у журналах США.

Спікер заходу - Alex Lebedinsky, Dr., Professor of Economics, Department Chair, Gordon Ford Collage of Business, Western Kentucky University, USA, модератор – Наталія Мельник, к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування.

У семінарі взяли участь викладачі класичного університету Тернополя, а також студенти та аспіранти із різних країн світу, які навчаються на кафедрі обліку і оподаткування та магістри освітньо-наукової програми «Міжнародний облік» з України, Індії, Ірану, Руанди, магістри та аспіранти з Китайської Народної Республіки.

У ході роботи професор детально розповів про структуру, вимоги та змістовне наповнення статей для публікації у виданнях США, особливості і методологію дослідження, підбору й опрацювання літератури та даних, формулювання висновків за результатами дослідження. Також слухачі мали змогу ознайомитися із порядком пошуку журналів, їх рейтингом, тривалістю розгляду та рецензування. Аудиторія семінару отримала відповіді на запитання, поради, рекомендації та посилання на корисні ресурси, які можна використати у наукових дослідженнях.