» » Зустріч професора та студентів Орхуського університету із ректором ЗУНУ

Зустріч професора та студентів Орхуського університету із ректором ЗУНУ

Дата: 25-10-2021, 11:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно  відбулася зустріч професора Орхуського університету Б‘ярне Шліхтера та трьох студентів-магістрів з Данії із ректором Західноукраїнського національного університету Андрієм Крисоватим.

Науковці говорили про подальшу співпрацю щодо академічної мобільності професорсько-викладацького колективу та молоді між закладами вищої освіти. Під час спілкування освітяни зосередили увагу на результатах спільної роботи, зокрема, розглянули наукові праці, які були рецензовані та опубліковані у європейських виданнях.

Також ректор Андрій Крисоватий разом із професором Б’ярне Шліхтером домовилися про запровадження досвіду Орхуського університету із залучення студентів-магістрів до викладацької діяльності у класичному університеті Тернополя, обсягом 10-15 год у тиждень.

Юнаки та дівчата розповіли про активну участь у міжнародних заходах, які організовує ЗУНУ, поділились враженнями від комунікації із молоддю та викладачами кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.