» » Учасники 1+1 Media School відвідали телеканал 1+1

Учасники 1+1 Media School відвідали телеканал 1+1

Дата: 18-05-2021, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет став першим закладом вищої освіти, який у співпраці з освітнім проєктом 1+1 media school запустив курс «Медіаграмотність» для студентів. Наша молодь вивчала програму неформальної медіаосвіти, яку розробили фахівці холдингу 1+1 media.

Упродовж двох місяців навчання юнаки та дівчата опановували  навички критичного мислення при роботі з інформацією у ЗМІ, навчалися основам якісної комунікації та публічних виступів, прокачували свої soft та hard скіли, з‘ясовували як застосовувати інформаційні фільтри та інструменти фактчекінгу.

Завершальна ланка навчання пройшла у м.Києві на телеканалі 1+1. Учасники школи вживу спілкувалися із ведучими «Cніданок з 1+1» Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс, продюсером перспективних розробок 1+1 Production Володимиром Москальцем, керівником 1+1 media school Юрієм Білокуром,   відвідали знімальні майданчики 1+1 media, побачили як працює команда медіахолдингу та мали змогу захистити міні-проєкти. Усі слухачі заходу отримали подарунки та сертифікати про успішне завершення навчання на курсі «Медіаграмотність».

«Медіаграмотність» від 1+1 Media School - це надзвичайна можливість для усіх, адже це нові знайомства, враження, емоції, креативні ідеї та круті плани на майбутнє, і ми готові вражати усіх та змінюватися на краще!