» » Співпраця з Національною асоціацією адвокатів України

Співпраця з Національною асоціацією адвокатів України

Дата: 17-05-2021, 12:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Збаразькому замку, під час урочистостей з нагоди випуску магістрів юридичного факультету Західноукраїнського національного університету ректор ЗУНУ підписав меморандум про співпрацю з керівником Центру досліджень адвокатури і права Національної асоціації адвокатів України.

Андрій Крисоватий та Ірина Василик у рамках дії документу домовились про створення та реалізацію освітніх програм, організацію проходження практики студентів ЗУНУ у структурних підрозділах НААУ та у Раді адвокатів Тернопільської області, проведення спільних наукових досліджень, конференцій, круглих столів, інтелектуальних турнірів, підготовку колективних наукових монографій, науково-практичних робіт, збірників наукових статей, документів, альманахів.

«Я дуже радий, що саме Західноукраїнський національний університет є тим закладів вищої освіти, який готує юристів, адвокатів, правознавців для Національної асоціації адвокатів України», – зазначив ректор Андрій Крисоватий.

Переконані, що підписаний меморандум буде вагомим кроком у розвитку правової науки Західноукраїнського національного університету.