ЗУНУ – один із лідерів у підвищенні кваліфікації державних службовців в Україні

Дата: 6-08-2021, 11:51 | Автор:

Протягом останніх тижнів в Національному агентстві України з питань державної служби відбувались конкурсні процедури щодо відбору закладів вищої освіти, які здійснюватимуть професійне навчання держслужбовців в 2021 році.

Відповідно до Наказу  Національного агентства України з питань державної служби від 03 серпня 2021 року № 119-21 «Про затвердження обсягів державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році» Західноукраїнському національному університету затверджено обсяги державного замовлення НАДС на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році в кількості 1618 осіб.

В порівнянні з 2020 роком такий обсяг для ЗУНУ збільшено на 578 осіб. Навчання відбуватиметься за 5 загальними професійними (сертифікатними) програмами та 11 загальними короткостроковими програмами. В результаті, за такими показниками ЗУНУ – в п’ятірці кращих закладів вищої освіти в Україні та лідер серед навчальних закладів обласних центрів Західної України. Запрошуємо на навчання посадових осіб державної служби та місцевого самоврядування!!!