» » » » » У Навчально-науковому інституті публічного управління ЗУНУ завершилася атестація випускників освітньо-професійної програми «Державна служба»

У Навчально-науковому інституті публічного управління ЗУНУ завершилася атестація випускників освітньо-професійної програми «Державна служба»

Дата: 23-12-2020, 17:09 | Автор:

У Навчально-науковому інституті публічного управління з 2 грудня по 16 грудня 2020 року проходила атестація випускників освітньо-професійної програми «Державна служба» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» прийому 2019 року. Атестація проходила у форматі комплексного кваліфікаційного іспиту та захисту кваліфікаційної роботи.

В атестації прийняли участь 174 особи, які навчалися за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби. Випускниками магістратури є державні службовці категорії «Б» та «В», а також посадові особи місцевого самоврядування, посади яких віднесено до п’ятої-сьомої категорії посад, із 13 областей України.

Уже 5 років поспіль Західноукраїнський національний університет, серед закладів вищої освіти України, отримує найбільшу кількість місць на підготовку магістрів. Щорічно цей показник складає 10-12% від загального обсягу по Україні. Випускники отримали кваліфікацію «магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». То ж успішний фініш є добрим стартом для набору нових слухачів серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, який розпочнеться з  2 квітня і триватиме до 28 липня 2021 року.