» » » » » До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» 2 курсу заочної форми навчання!

До уваги слухачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» 2 курсу заочної форми навчання!

Дата: 30-11-2020, 16:05 | Автор:

 У зв’язку з проведенням в Україні карантинних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу усі заклади вищої освіти перейшли на дистанційну форму навчання з використанням платформи MOODLE з одночасною ідентифікацією особи за допомогою відеозв’язку у ZOOM, Viber, Skype (наказ МОН від 16 березня 2020 року «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19»)  

    Державна атестація  випускників магістратури за освітньо-професійною програмою «Державна служба» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»  2 курсу заочної форми навчання  у Навчально-науковому інституті публічного управління відбудеться згідно з графіком  з 2 грудня по 16 грудня 2020 року  у дистанційній формі з використанням платформ ZOOM та MOODLE.

    Розклад екзаменів та захист кваліфікаційних робіт, також списки груп (підгруп) буде опубліковано на сайті інституту.

    Номери конференцій та їх паролі можна взяти через старост груп або на сайті Навчально-наукового інституту публічного управління.

 

    Виклики на сесію для відмітки про участь у ній можна подати:

 

– особисто занести за адресою: м. Тернопіль, Майдан Перемоги, 3, корпус №3, каб. 3304;

– надіслати Укрпоштою на адресу: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, Західноукраїнський національний університет, Іващуку Олегу Тимофійовичу. У конверт одночасно додати відривну частину виклику для відмітки про участь у сесії та заадресований на зворотну адресу конверт з маркою для відправки виклику.

 

    Виклики необхідно надіслати оперативно, щоб за період сесії була можливість їх відмітити і відправити слухачам.

 

 

                                                                                                                                            Адміністрація ННІПУ