» » » » » Розпочалося навчання за освітньо-професійною програмою «Державна служба» спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Розпочалося навчання за освітньо-професійною програмою «Державна служба» спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Дата: 28-09-2020, 16:56 | Автор:

 У Західноукраїнському національному університеті 28 вересня 2020 року стартував навчальний процес для слухачів 1-го року заочної форми навчання за другим (магістерським) рівнем за освітньо-професійною програмою «Державна служба» спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

 

Упродовж 16 місяців 150 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби будуть опановувати нові знання, навики та управлінські компетенції, що у подальшому допоможуть у кар’єрному зростанні та розвитку регіонів і територіальних громад, які вони представляють. Слухачі матимуть нагоду знайти нових друзів, обмінятися практичним досвідом роботи та отримати яскраві враження від часу проведеного в класичному університеті Тернополя. Крім державної форми навчання, 38 осіб зараховано на контрактну за кошти юридичних та фізичних осіб.

 

Станом на 1 вересня 2020 року у Навчально-науковому інституті публічного управління на першому та другому курсах навчається 368 осіб.

 

За 24-річний період в стінах університету підготовлено 2888 магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в т.ч. 2690 за державним замовленням.

 

За п’ять останніх років на конкурсній основі наш університет отримав сумарно найбільшу кількість місць серед закладів вищої освіти України.