» » » » XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Наукові дослідження молоді з проблем європейської інтеграції»

XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Наукові дослідження молоді з проблем європейської інтеграції»

Дата: 24-03-2023, 16:11 | Автор:

Шановні колеги та студенти запрошуємо вас до участі у XІІ Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Наукові дослідження молоді з проблем європейської інтеграції», яку проводить Навчально-науковий інститут «Каразінський банківський інститут» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Конференція відбудеться в on-line режимі за допомогою платформи ZOOM 6 квітня 2023 року

Метою конференції є обговорення наукових та практичних проблем розвитку економіки, ефективного використання сучасних технологій та фінансових інструментів з метою вирішення проблем європейської інтеграції.

До участі в роботі конференції запрошуються студенти, аспіранти, докторанти, викладачі закладів вищої освіти, представники професійних громадських організацій та бізнесу.

Тематичні напрями конференції:
1. Актуальні питання розвитку бухгалтерського обліку, аналізу, контролю і оподаткування підприємницької діяльності.
2. Стратегічні пріоритети розвитку фінансово-кредитної системи в сучасних умовах.
3. Економіка та менеджмент в умовах глобальної невизначеності.
4. Інформаційні технології та математичні методи у вирішенні сучасних проблем науки, техніки та суспільства.

Програма конференції
Завантажити Переглянути онлайн