» » » » IV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Формування ефективної системи управління та публічного адміністрування в умовах транзитивної економіки"

IV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Формування ефективної системи управління та публічного адміністрування в умовах транзитивної економіки"

Дата: 19-05-2022, 15:55 | Автор:

 Запрошуємо до участі IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Формування ефективної системи управління та публічного адміністрування в умовах транзитивної економіки", яка відбудеться 21 вересня 2022 року.

До участі в конференції запрошуються докторанти, аспіранти, викладачі закладів вищої освіти та наукових установ, представники державної влади, органів місцевого самоврядування, бізнес-структур, громадських організацій та інші зацікавлені особи.

Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова є провідним закладом вищої освіти, який в своїй діяльності значну увагу приділяє науковим та прикладним дослідженням, пов’язаним із формуванням ефективної системи управління та публічного адміністрування в умовах транзитивної економки. Плідна співпраця Університету із міністерствами і відомствами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладами вищої освіти й науково-дослідними установами сприяє соціальному та економічному розвитку України, її регіонів і господарюючих суб’єктів в умовах мінливого зовнішнього середовища.

Кафедра менеджменту і публічного адміністрування веде постійну наукову роботу у напрямку пошуку нових ефективних форм управління в умовах транзитивної економіки.

Університет запрошує прийняти участь у IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції, яка відбудеться 19 вересня
2022 року.

Мета конференції – обговорення актуальних теоретичних, методологічних та практичних проблем, пов’язаних з формуванням ефективної системи управління та публічного адміністрування в умовах транзитивної економіки.

Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн