» » У ТНЕУ відбудеться Всеукраїнська олімпіада з математики та географії

У ТНЕУ відбудеться Всеукраїнська олімпіада з математики та географії

Дата: 20-11-2017, 15:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні випускники та учні випускних класів загальноосвітніх шкіл! Ви маєте можливість взяти участь у  Всеукраїнській олімпіаді  Тернопільського національного економічного університету і отримати кращі умови для вступу на престижну спеціальність «Геодезія та землеустрій».
 
Олімпіада проводиться з метою виявлення і розвитку обдарованих вступників, реалізації творчих здібностей талановитої молоді, а також для надання допомоги у виборі професії і залученні до навчання у виші.
 
Переможцям Олімпіади нараховуються додаткові бали (до 20 балів) до одного із предметів сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання при розрахунку конкурсного балу у нашому університеті. Предмети за якими проводиться олімпіада – географія та математика.Учасник олімпіади може обирати один або два предмети.
 
Умови проведення олімпіади:
– участь в олімпіаді – безкоштовна;
– до участі допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів чи мають право на отримання документу про повну загальну середню освіту в 2018 році.
– Олімпіада проходить у два тури – дистанційний – з 20.11.2017 по 01.04.2018 р. і очний – 29.04.2018 р.
 
Під час дистанційного туру Олімпіади учасники ознайомлюються із завданнями і розв’язують їх на сайті wunu.edu.ua. Учасники, які набирають не менше 75 % можливих балів в першому турі, допускаються до участі у другому турі;
 
Другий тур проводиться в письмовій формі в приміщенні ТНЕУ за адресою: м. Тернополі, вул. Львівська, 11. Учасникам другого туру, які набирають не менше 90 % можливих балів, нараховуються додаткові бали до одного і предметів ЗНО під час розрахунку конкурсного балу в Тернопільському Національному економічному університеті при вступі на спеціальність «Геодезія та землеустрій».
 
Детальніше із умовами проведення Всеукраїнської олімпіади Тернопільського національного економічного університету можна ознайомитися тут:

МОН Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу
Завантажити Переглянути онлайн



Програма олімпіади з географії
Завантажити Переглянути онлайн



Програма олімпіади з математики
Завантажити Переглянути онлайн



Критерії оцінювання і нарахування балів у І (дистанційному) турі
Завантажити Переглянути онлайн



Критерії оцінювання і нарахування балів у ІІ (очному) турі
Завантажити Переглянути онлайн



Критерії нарахування додаткових балів до одного з предметів сертифікату
Завантажити Переглянути онлайн



 
 
Результати і підсумки олімпіади будуть оприлюднені на сайті ТНЕУ: wunu.edu.ua
 
Додаткову інформацію про олімпіаду можна отримати, надіславши запитання на е-mail: kaf_mbp@wunu.edu.ua чи за телефонами:
(096) 563 02 18; (050) 745 21 18 – Розум Руслан Іванович – заступник завідувача кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування;
(067) 727 01 27; (066) 689 10 53 – Волошин Роман Володимирович – координатор Всеукраїнської олімпіади ТНЕУ з географії і математики.