» » Міжнародна конференція «Раннє дитинство під час війни»

Міжнародна конференція «Раннє дитинство під час війни»

Дата: 5-03-2024, 11:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дорогі колеги, запрошуємо вас взяти участь у міжнародній конференції «Раннє дитинство під час війни», яка відбудеться 8 та 9 квітня 2024 року з 10:00 до 14:00 год та з 10:00 до 18:00 год за єрусалимським часом.

Ця подія об’єднає педагогів, психологів, соціальних працівників, дослідників та інших фахівців з усього світу, й буде зосереджена на низці критичних питань.

Участь відкрита для осіб, які мають досвід у таких сферах: освітня та психосоціальна робота з внутрішньо переміщеними дітьми та сім'ями в умовах довгої війн; практичне застосування терапевтичної роботи для лікування горя та втрати серед дітей; кращі практики роботи з персоналом, який доглядає за дітьми: як навчати та підтримувати дорослих, які працюють з дітьми; дитячий садок майбутнього під час війни: використання можливостей для виходу з кризи.

Щоб подати кандидатуру, будь ласка, заповніть онлайн-форму до 15 березня. Подання має включати короткий опис експертних знань, відповідного досвіду та запропоновану анотацію до теми презентації.

Посилання на аплікаційну форму для подання кандидатури:

Англійська:  https://did.li/tVMCN

Українська: https://did.li/cKkZH

Іврит: https://did.li/K7egT


Ознайомитися із концептуальним документом можна нижче у прикріпленому файлі!



early_online_conference_ukraine-design.pdf
Завантажити Переглянути онлайн