» » Навчання у Вищій школі бізнесу в Любляні

Навчання у Вищій школі бізнесу в Любляні

Дата: 2-03-2023, 16:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи школи міжнародних комунікацій ННІК успішно розвивається співпраця з Вищою школою бізнесу в Любляні, Республіка Словенія.  Десять студенток Західноукраїнського національного університету взяли участь у міжнародній академічній мобільності у рамках програми Еразмус+:  Інна Чорній (група БКП-32), Світлана Квасницька (група БКП-32), Анна Бурчик (група БКП-31), Юлія Романчак (група БКП-32), Анастасія Гайдук (група БКП-21), Світлана Зелінська (група БКП-32), Тереза Румак (група ЕМЕн-31), Ірина Сороківська (група БКП-32), Олена Королішин (група БКП-32), Вікторія Банира (група МАРК-31).

 

Впродовж семестру дівчата навчатимуться  у Любляні, отримуючи стипендії. Для студентів - це унікальна можливість отримати міжнародний досвід та поглибити знання у сфері бізнесу та економіки.

Інна Чорній поділилася своїми враженнями: «Цей семестр розпочався для нас по-новому. Ми мали змогу поїхати у Школу економіки та бізнесу в Любляні, Словенія. Нас тепло зустріли викладачі та координатори програми Еразмус+. Навчальний процес розпочався вже цього тижня, і ми дуже вдячні ЗУНУ за таку можливість!»

 

Ірина Сороківська додала: «Для кожного з нас випробування це щось дуже складне та водночас цікаве. Ми не знали як це все буде відбуватися і чи сподобається нам, але координатори радо нас зустріли та відповіли на всі наші запитання. Зараз ми вже тут навчаємося та поринаємо у ритм життя Словенії».

Студенти  класичного університету Тернополя не перший рік беруть участь в міжнародних академічних мобільностях. Дякуємо колективу Вищої школи бізнесу в Любляні за партнерство та надану можливість нашим студентам.