» » Триває набір на Українсько-Латвійську програму професійного розвитку викладачів

Триває набір на Українсько-Латвійську програму професійного розвитку викладачів

Дата: 25-09-2020, 15:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Суспільства вступають у фазу діджиталізації, яка докорінно змінює професійну діяльність. Проте, частка жінок, які беруть участь в ІКТ, залишається в усьому світі досить скромною – не більше чверті від усіх зайнятих у секторі. Всесвітній економічний форум висловлює занепокоєння, що цифровізація може посилити гендерну нерівність та економічну вразливість жінок на ринку праці.

 

Західноукраїнський університет разом з партнером Технологічною академією Резекне (RTA, Латвія) та за участі Технічного Університету Онтаріо (OTU, Канада) – вже другий рік працює над дослідницьким проектом «Гендерні аспекти цифрової готовності в освіті та розвиток людського капіталу в регіонах». Проект зосереджений на усвідомленні можливостей жінок реалізувати себе у сфері ІT, і в цьому він є інноваційним для латвійської та української освітніх систем. Для наближення до цієї мети ми створили міжнародну онлайн-програму професійного розвитку для викладачів «LEARNING FOR GENDER EQUALITY IN POST-INDUSTRIAL ECONOMY».

 

Загальний обсяг програми – 72 год. Вона включає 4 онлайн-модулі щотижня тривалістю по 4 год., а також 56 год. самостійної роботи з розробки власного проекту.

 

Програма триватиме упродовж листопада 2020 р.

 

Успішні випускники програми отримають міжнародний сертифікат про підвищення кваліфікації за стандартами ЄС.

 

Участь у програмі безкоштовна.

 

Вимоги до заявників:

– Викладачі шкіл, коледжів, університетів, закладів неформальної освіти, які активно використовують інформаційні технології у викладанні;

– Англійська на рівні не нижче upper-intermediate;

– Відповідальність, активність, креативність та комунікабельність.

 

Просимо заповнити анкету-заявку за посиланням http://bit.do/ulp-2020.

 

Кінцевий термін подачі заявок – 23 жовтня 2020. Підтвердження про зарахування на програму – до 1 листопада. Перше заняття відбудеться орієнтовно 5 листопада.