Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2016» У ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

У рамках «Тижня професійної кар’єри студентів і випускників Тернопільського національного економічного університету» 20 квітня 2016 р. колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками університету (директор Зеновій Іванович Кривий) організував для студентів і випускників Ярмарок вакансій.
 
Радо відгукнулися на запрошення представники підприємств, установ та організацій, які поділилися власним досвідом побудови професійної кар’єри, ознайомили з напрямами діяльності їхніх компаній та вакансіями, зокрема:
 
– Тернопільський міськрайонний центр зайнятості; 
– Тернопільський обласний молодіжний центр праці;
– волонтери Корпусу Миру США в Україні;
– мале підприємство «Візит» (м. Броди, Львівська обл.);
– ТОВ «СЕ БОРДНЕТЦЕ УКРАЇНА»
– АТ «СК «АХА Страхування»;
– ПАТ КБ «ПриватБанк»;
– Міжнародна молодіжна громадська організація AIESEC;
– ПП «МагнетікВан»;
– консалтингова компанія «Бізнес-центр»;
– Forte Group;
– ТОВ «Тернопільська ІТ-компанія Crowdin»; 
– ПП «Екодері»;
– Аутсорсинговий контакт-центр «.CALL» («Дот Колл»);
– Бюро розвитку ТОВ «Профіт-Саппорт»;
– ТОВ «ФОЗЗІ ФУД»;
– Компанія «Яваре»;
– Experience Abroad.
 
З вітальним словом звернувся до роботодавців, студентів і випускників проректор з наукової роботи ТНЕУ проф. Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, який відзначив актуальність проведення Ярмарку вакансій та побажав студентам знайти своє омріяне робоче місце, а роботодавцям – поповнити професійну команду талановитою молоддю.
 
Цікавими та пізнавальними стали для студентів презентації діяльності ПАТ КБ «ПриватБанк», Тернопільського обласного молодіжного центру праці, Forte Group, Бюро розвитку ТОВ «Профіт-Саппорт», Міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC.
 
Під час Ярмарку вакансій студенти могли в індивідуальній формі поспілкуватися з представниками підприємств, установ та організацій різних форм власності, представити резюме, спробувати свої сили у співбесіді, забезпечити собі місце для проходження практики, стажування або підшукати відповідне місце роботи. 
 
Приємно були вражені робототодавці-учасники Ярмарку вакансій експозицією Музею історії ТНЕУ та багатогранним 50-річним досвідом Тернопільського національного економічного університету, який презентував директор Музею Віталій Григорович Михайлиця.
 
Підбиваючи підсумки Ярмарку вакансій директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривий з роботодавцями-учасниками звернули увагу на необхідність формування у студентів проактивної позиції на ринку праці, навиків самопрезентації. Крім того, студентам слід пам’ятати, що успіх побудови їхньої професійної кар’єри залежить від них самих, їхньої щоденної активної діяльності, зокрема участі у подібних заходах.
 
Загалом у роботі Тижня професійної кар’єри взяли участь понад 200 найбільш ініціативних і зацікавлених у працевлаштуванні та побудови успішної кар’єри студентів ТНЕУ.  
 
Особлива подяка директорам інститутів, деканам факультетів, студентській профспілці ТНЕУ, які виступили і надали організаційно-методичну допомогу у проведенні даного заходу.
 

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


     
     
     
     

Автор – Центр працевлаштування та
 зв’язків з випускниками ТНЕУ