Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Відбулася презентація «Перспективи роботи в ІТ-сфері»

21 жовтня 2015 р. за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету А.І. Крисоватого колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками (З.І. Кривий, І.О. Мазур і О.В. Борисяк) організував зустріч студентів ОКР «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» факультету економіки та управління (декан В.М. Островерхов) із НR-менеджером компанії «Yaware» Лесею Чернець.

У 2010 році випускник 2002 р. факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ Руслан Савчишин заснував у Тернополі ІТ-компанію «Yaware» з розробки програмного забезпечення.

Yaware – це перший та лідируючий SaaS-сервіс на території СНД, який веде облік робочого часу працівників і аналізує ефективність роботи за комп’ютером.

Заступник декана факультету економіки та управління ТНЕУ А.С. Коцур відкрив презентацію «Перспективи роботи в ІТ-сфері» та наголосив на сучасних вимогах роботодавців до майбутніх випускників ВНЗ.

НR-менеджер компанії «Yaware» Леся Чернець презентувала студентам напрями діяльності компанії,  ознайомила із вимогами до відкритих вакансій інтернет-маркетолога та менеджера з продажу, умовами праці та корпоративною культурою.

На зустрічі студенти отримали відповіді на питання, які їх цікавили, зокрема щодо етапів проходження конкурсного відбору, можливостей стажування, графіку роботи, розміру заробітної плати, а також заповнили анкети для проходження відбору на відкриті вакансії.

Під час презентації між студентами, куратором групи УПЕП-41, доцентом О.П. Дяків, працівниками Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ і НR-менеджером компанії «Yaware» Л. Чернець розгорілася жвава дискусія щодо необхідності налагодження партнерства підприємств, установ, організацій з вищими навчальними закладами, а також залучення роботодавців до формування навчальних планів студентів.

Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками запрошує усіх, кого зацікавила діяльність компанії «Yaware» і має бажання долучитися до її команди, на наступну зустріч із їхніми представниками, яка відбудеться 28 жовтня 2015 р. о 10.30 год. у залі електронних ресурсів ТНЕУ (корпус № 1, 2-й поверх).


ФОТОЗВІТ:

 


Автор - Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ