Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

День кар’єри «PROFI DAY»

10 жовтня 2015 року у місті Тернополі відбувся перший всеукраїнський  День кар’єри «PROFI DAY». З великим задоволенням ректорат, викладачі, студенти Тернопільського національного економічного університету відгукнулися на запрошення Тернопільського обласного молодіжного центру праці (директор І.Р. Нестюк) взяти участь у загальноміському заході, покликаному сприяти працевлаштуванню молоді та тимчасово переміщених осіб. Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ (директор З.І. Кривий) активно долучились до сприяння організації Дня кар’єри.

 

День кар’єри «PROFI DAY» – це цикл заходів по всій Україні з цікавими презентаціями від роботодавців, вакансіями та можливостями для молоді, зокрема в ІТ-сфері, спеціалізованими тренінгами та майстер-класами.

 

На зустрічі були представлені вакансії від Тернопільського обласного і міськрайонного центрів зайнятості, «MagneticOne», «Yaware»,  «Prom.ua», «JSSolutions», «ForteGroup», «PROFIT», ПП «Колумбус», ПП «Самогонна ресторація плюс», медіа корпорації «RIA», аутсорсингового контакт-центру «Дот Колл», піцерії «Сhicago».

 

Упродовж Дня кар’єри студенти ТНЕУ мали можливість:

 

– стати учасниками таких тренінгів і майстер-класів: «Основи тестування програмного забезпечення» (Арсен Шляпський, «ForteGroup»),  «Як розпочати власний стартап?» (Олексій Широков, власник кав’ярні «Карма Кава»), «Стратегія успішної кар’єри» (Олена Дейнека, підприємець, бізнес-тренер)

 

– ознайомитися із програмами стажувань для молоді від Міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC і ГО «Спілка Молодіжного Самоврядування».

 

У рамках запланованих заходів провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Олена Борисяк провела тренінг «Ефективний пошук роботи – шлях до професійного успіху».

 

Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ висловлюють вдячність працівникам Тернопільського обласного молодіжного центру праці за запрошення на День кар’єри «PROFI DAY» і бажають успіхів у подальшій співпраці.

 

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Вас зацікавило працевлаштування на підприємствах-учасниках Дня кар’єри «PROFI DAY», просимо звертатись за додатковою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками: 

м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106,

тел. (0352) 47-58-64;

e-mail: cpv@wunu.edu.ua.

 

Автор – Центр працевлаштування та
 зв’язків з випускниками ТНЕУ