Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Презентація крюінгової компанії Global Marine Service

24 квітня 2015 р. працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками взяли участь у презентації одеської крюінгової компанії Global Marine Service для студентів Тернопільського національного економічного університету.

Ольга Бондаренко, представник Global Marine Service,  ознайомила учасників презентації із діяльністю компанії, особливостями працевлаштування та вакансіями (адміністратор  бюро інформації; помічник адміністратора бюро інформації; адміністратор туристичного офісу та ін.).

 Після презентації працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ запросили представників компанії Global Marine Service на дружню бесіду до себе в офіс. Приємно, що візит до нашого університету проходив у рамках поїздки у ВНЗ західних регіонів України, зокрема у Львівський національний університет імені І.Франка. У ході бесіди було домовлено про співпрацю щодо інформування студентів і випускників ТНЕУ про вакансії компанії та проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння працевлаштуванню студентів і випускників.

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, просимо Вас звертатись з питань працевлаштування у компанії Global Marine Service у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ.

Наша адреса: 46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус №1)

                         тел.(0352) 47-58-64, е-mail: cpv@wunu.edu.ua

Автор – Центр працевлаштування

та зв’язків з випускниками ТНЕУ