Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Профорієнтаційний вечір «Сьогодні студент – завтра випускник»

16 жовтня 2014 р., у переддень українського Дня студента, колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ за сприяння ректора А.І. Крисоватого запросив студентів і випускників на профорієнтаційний вечір «Сьогодні студент – завтра випускник» у виставкову залу Університету.

   Метою заходу було формування у студентів мотивації до розвитку професійних і особистих якостей.

З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи В.Я. Брич і директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривий. 

   Радо відгукнулися на запрошення і поділилися власним досвідом побудови професійної кар’єри випускники нашої Alma mater:

-                 Горошко Любов Михайлівна (1989 р.в.) – головний бухгалтер редакції газети «Підручники і посібники»;

-                 Симчишин Ігор Васильович (1989 р.в.) – начальник Подільського регіонального управління АТ «УкрСиббанк»;

-                 Трусюк Валерій Сергійович (1994 р.в.) – начальник відділення Академічне ВАТ «Райффайзен банк Аваль»;

-                 Тобілевич Іван Миколайович (2004 р.в.) – директор з розвитку у Східній Європі компанії «Novus».

Цінними для студентів стали поради наших випускників із адаптації набутих знань, умінь і навичок до вимог ринку праці.   

    Важливим і хвилюючим моментом було вручення від імені ректора Університету А.І. Крисоватого:

-                 подяк 76 студентам усіх факультетів Університету, які упродовж травня-червня 2014 р. брали активну участь в організації ювілейних зустрічей випускників 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004 років;

-                 грамот студентам факультету економіки та управління, які взяли участь  25-27 вересня 2014 р. у Міжнародному семінарі «Пошук нових механізмів працевлаштування молоді», який проходив на базі Університету.

    Відділ гуманітарної освіти і виховання ТНЕУ створив затишну і дружню атмосферу і дав можливість учасникам вечора поринути у світ української пісні і задушевної музики. 

    Цікавим для учасників став перегляд фотозвіту участі студентів у ювілейних зустрічах випускників у 2014 р., який презентувала провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками О.В. Борисяк.

    До об’єднання в єдину університетську родину через благодійність закликав Голова Правління Благодійного фонду «Асоціація випускників ТНЕУ» М.В. Стецько.

    Особлива подяка голові Студентської профспілки ТНЕУ Антону Шевчуку, який організував солодкий фуршетний стіл для студентів учасників вечора. 

    Підсумком профорієнтаційного вечора стало підписання угод про співпрацю між ТНЕУ і випускниками-роботодавцями.

 

Шановні друзі, відвідувачі нашого сайту, Ви маєте можливість переглянути фотозвіт профорієнтаційного вечора "Сьогодні студент-завтра випускник" у рубриці сайту ТНЕУ "Фотогалерея".

 

Автор - Центр працевлаштування та

 зв’язків з випускниками ТНЕУ