Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

У ТНЕУ відбудеться «День кар’єри ЄС»

 Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує молодь до участі у «Дні кар’єри ЄС», який відбудеться  24 травня 2018 р., з 10.30 по 17.00 год. на базі Тернопільського національного економічного університету. Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами. 
 
Під час Дня кар’єри ЄС ти матимеш нагоду поспілкуватися з потенційними працедавцями – представниками провідних бізнес-установ та організацій, а також дізнатися актуальну інформацію щодо Європейських програм для молоді. Ти зможеш поспілкуватися з їх менеджерами, дізнатися про наявні вакансії, записатися на стажування чи одразу ж пройти співбесіду. 
 
Не готовий одразу виходити на роботу? Тоді приходь на «День кар’єри ЄС», щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків. 
 
На тебе чекають:
– Лекція-гра «Як стати успішним? Визначення професійних навиків у школярів». Ведучі: Тетяна Онищук, координатор Євроклубу Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – медичний ліцей», вчитель-методист, Олена Васильків, керівник Інформаційного центру ЄС (місце проведення: аудиторія 11101, корпус №11, вул. Львівська, 11а)
 
– Дискусія «Неформальна та класична освіта в Європі: що це дає нам на українському ринку праці?». Спікери: Аліна Микитишин, Віктор Савінок – учасники програми Young EU Ambassadors, Христина Білінська – голова ГО «Центр Науки Тернопіль» (місце проведення: зал засідань ректорату, третій поверх, центральний корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11)
 
– Тренінг  «Ідеальний працівник: критерії набору персоналу й основні вимоги до кандидатів на посаду». Тренер: Ольга Гродська, начальник відділу кадрів Тернопільського національного економічного університету (місце проведення: зал засідань ректорату, третій поверх, центральний корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11)
 
– Тренінг «Працевлаштування молоді: переговори та інтерв’ю при працевлаштуванні.Самопрезентація апліканта». Тренер: Лариса Вергун, к.філ.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин ТНЕУ (місце проведення: аудиторія 11101, корпус №11, вул. Львівська, 11а)
 
– Тренінг «Персональний брендинг як запорука успішного працевлаштування». Тренер: Леся Колінець, к.екон.н., доцент кафедри міжнародної економіки (місце проведення: тренінг-студія, корпус №2, Майдан Перемоги, 2)
 
– Тренінг «Успішне працевлаштування та конкурентоспроможність на ринку праці». Тренер: Алла Уніят, к.екон.н., доцент кафедри міжнародної економіки (місце проведення: аудиторія 11102, корпус №11, вул. Львівська, 11а)
 
– Тренінг «Європейська стратегія зайнятості молоді як противага безробіттю». Тренер: Ігор Таранов, директор Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина (місце проведення: аудиторія 11101, корпус №11, вул. Львівська, 11а)
 
Також дізнаєшся про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень та отримати диплом європейського зразка. Знайди омріяну роботу європейського рівня. Працюй за європейськими стандартами! 
 
Чекаємо тебе 24 травня 2018 року о 10.30 год. у фойє центрального корпусу Тернопільського національного економічного університету!
 
За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Тернопіль  за телефоном (0352) 47-50-63  або пиши на e-mail presa@wunu.edu.ua
 
«День кар’єри ЄС» у м. Тернопіль є заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Тернопіль, в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні”, який фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією "Фундація "Відкрите суспільство”. Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua