Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Відбулася презентація вакансій від ПАТ «Галичфарм»

Сьогодні рівень та якість освітніх послуг закладів вищої освіти визначається рівнем працевлаштування випускників у провідних національних і міжнародних компаніях. У Тернопільському національному економічному університеті вже стала доброю традицією організація зустрічей роботодавців із студентами і випускниками з метою ознайомлення з тенденціями на ринку праці.
 
21 березня 2018 р. колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками спільно з адміністрацією Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина університету організували зустріч студентів із представниками ПАТ «Галичфарм».
 
Фахівець з навчання та розвитку персоналу Марта Подоляк презентувала діяльність підприємства, розповіла учасникам заходу про кар’єрні можливості для молоді.
 
ПАТ «Галичфарм» є лідером у сфері виробництва готових лікарських засобів, фіто-хімічних субстанцій на основі екстракції рослинної лікарської сировини. Історія підприємства сягає понад 100 років. З 1911 року підприємство випускає лікарські засоби. З 2005 року є учасником Корпорації «Артеріум».
 
Студентів запросили  взяти участь у Програмі стажування.
 
Під час презентації діяльності підприємства студенти активно ставили запитання про умови працевлаштування, можливості побудови успішної професійної кар’єри, розмір заробітної плати, коефіцієнт плинності персоналу, корпоративну культуру в ПАТ «Галичфарм». Було відзначено, що на підприємстві цінуються талановиті, успішні і цілеспрямовані люди, тому їхні заслуги перед компанією і досягнуті результати високо оцінюються. Компанія надає співробітникам все необхідне для виконання поставлених завдань. Комфортні умови роботи, ресурси, професійне зростання, гідна винагорода, гарантія зайнятості і впевненість у завтрашньому дні – запорука досягнення успіху!
 
 
Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Ви зацікавлені у працевлаштуванні в ПАТ «Галичфарм», просимо звертатися за детальнішою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ: вул. Львівська 11, офіс 1106 (корпус № 1),
тел. (0352) 47-58-64, е-mail: cpv@wunu.edu.ua
 
Автор: Центр працевлаштування
та зв'язків з випускниками ТНЕУ