Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Відбулася презентація вакансій від ДП «КК «Рошен»

18 травня 2017 р. за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету А. І. Крисоватого колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками спільно з адміністрацією факультету економіки та управління (декан Островерхов В. М.) організували зустріч студентів із представниками ДП «КК «Рошен».
 
Територіальний менеджер І. Петраш і комерційний директор В. Коцюба радо поділилися з учасниками заходу успіхами підприємства та кар’єрними можливостями для молоді.
 
Міжнародна Кондитерська Корпорація ROSHEN – лідер національного ринку кондитерських виробів. Заснована 1996 року на базі колишньої Київської фабрики. Кількість працівників більше 10 000 осіб. Під власним «солодким знаком якості» ROSHEN робить близько 200 видів кондитерських виробів бездоганної якості (шоколадні і желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти). Загальний обсяг виробництва продукції складає 400 тисяч тонн у рік.
 
З цікавістю студенти переглянули фільм про процес виробництва солодощів. Велике здивування викликав факт про виготовлення цукерок працівниками безпосередньо власними руками.
 
Під час презентації діяльності підприємства студенти активно ставили запитання про умови працевлаштування, можливості побудови успішної професійної кар’єри, розмір заробітної плати, коефіцієнт плинності персоналу, корпоративну культуру в ROSHEN. Було відзначено, що на підприємстві цінуються талановиті, успішні і цілеспрямовані люди, тому їхні заслуги перед компанією і досягнуті результати високо оцінюються. Компанія надає співробітникам все необхідне для виконання поставлених завдань. Комфортні умови роботи, ресурси, професійне зростання, гідна винагорода, гарантія зайнятості і впевненість у завтрашньому дні – запорука досягнення успіху!
 
Приємною несподіванкою для студентів і, водночас, мотивацією   зареєструватися на проходження співбесіди став солодкий подарунок від представників ДП «КК «Рошен».
 
Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Ви зацікавлені у працевлаштуванні в ДП «КК «Рошен», просимо звертатися за детальнішою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ: вул. Львівська 11, офіс 1106 (корпус № 1), тел. (0352) 47-58-64, е-mail: cpv@wunu.edu.ua.
 
Автор: Центр працевлаштування
та зв'язків з випускниками